بله یا خیر راهنمای تصمیم گیری بهتر (انتشارات معیار علم)
فهرست
مقدمه
از آشفتگی به وضوح
یک سیستم قابل اطمینان
نیاز واقعی
انتخاب آگاهانه
درباره گزینه اندیشیدن
نیمه دیگر
درستی و کمال من
شم و الهام من
بینش و بصیرت من
مرور
مورد استفاده
راهنمای شخصی
مقدمه
در سال 1986، متوجه شدم که بسیاری از ما تصمیمات بسیار ضعیف و نادرستی گرفته ایم. ما موقعیت ممتاز خود را در بازار تجارت جهانی از دست دادیم، در محیطی رو به زوال زندگی کردیم، میزان جنایت در کشورمان بشدت بالا رفت و تأثیرات هولناک مواد مخدر، طلاق و بی خانمانی را به چشم دیدیم. ما چه می خواستیم و چه نمی خواستیم، در موقعیتی که توصیفش را کردم، قرار داشتیم و این وضعیت تا حد زیادی، نتیجه تصمیم هایی بود که به طور دسته جمعی گرفته بودیم.
من از خود پرسیدم: «ما در کجا بیراهه رفته بودیم و در این باره چه می توانستیم بکنیم؟ آیا می توانستیم یاد بگیریم که برای خود، زندگی خود و کار خود، تصمیم های بهتری بگیریم و از نتایج حاصل از آنها، لذت ببریم؟ و اگر از میان ما، افرادی بودند که تصمیم های درستی بگیرند، آیا همگی می توانستیم کار بهتر، جوامع بهتر و خانواده های بهتری را ایجاد کنیم؟»
هنگامی که با بصیرتی درونی به زندگی خود نگاه می کنیم، اغلب ما متوجه اشتباهاتی که مرتکب شده ایم، می شویم. از آنجا که هیچ کس دوست ندارد تصمیم غلطی بگیرد، درباره نحوه تصمیم گیری هایمان مطالعه کردم و متوجه شدم که تصمیم گیریهای غلط ما به خاطر توهمی است که در لحظه تصمیم گیری دچار آن می شویم و تصمیمات درست ما، براساس واقعیت هایی است که در آن لحظه، به درستی تشخیص می دهیم.
پس از سال ها مطالعه، متوجه واقعیتی شدم که در هنگام مطالعه این داستان به شما عرضه خواهم کرد و آن هم چیزی نیست جز تشخیص صحیح و به موقع «بله» گفتن به چیزهایی که به صلاح ما هستند و «نه» گفتن به چیزهایی که به ضرر ما تمام می شوند.
اگر شما هم متوجه شدید که این سیستم برایتان مفید است، امیدوارم به دیگران کمک کنید که نحوه استفاده از آن را کشف کنند.
اسپنسر جانسون
محصولات انتشارات معیار علم قابل تهیه در بانک کتاب و فروشگاه اینترنتی WWW.4030book.ir حامی ناشران ایرانی در زمینه های کودک - نوجوان - دانشگاهی - عمومی - کمک آموزشی - مذهبی و تمامی زمینه ها می باشد.
کانال تلگرامی ما p4030book.ir@