مجموعهی چهارجلدی یادداشتها شامل یادداشتهای کامو از 1935 تا پایان عمرش میشود. او یادداشتها را برای این مینوشت که نکاتی را به ذهن بیاورد و بتواند بعدها آن را بپروراند. در لابهلای یادداشتها به بخشهایی برمیخوریم که بهطور پیوسته نوشته شده و بعداً در آثارش از جمله بیگانه، طاعون و سوءتفاهم مورد استفاده قرار گرفته است و نیز رد تمام آثار و فکرهای بهثمرنرسیدهاش به چشم میخورد. یادداشتها همچنین در شناخت زندگی کامو منبعی دستاول است. از طریق یادداشتها...
وکیل زبر و زرنگی سر بزنگاه ،با استفاده از رازی که متعلق به دیگری است، یکشبه ثروت هنگفتی به جیب میزند.
وکیل قرار است همچنان باقی زندگیاش را در عیش و عشرت و افزایش ثروت سپری کند که حادثهای همهی نقشههایش را بههم میریزد و مسیر زندگیاش را تغییر میدهد. زندانی لاس لوماس، که در سال ۱۹۸۰ نوشته شده ،داستانی است نهچندان بلند اما پراتفاق و با ریتم تند. وکیل، جناب نیکلاس سارمینتو، خود راوی داستان است و آن را با طنزی تلخ برای مخاطبانش بازگو میکند، مخاطبانی که انگار از...
ساحل آرمانشهر، درام حماسی و دلانگیز تام استاپارد، داستان نسلی از رمانتیکها و انقلابیون قرن نوزدهم است، رفقایی سودایی و اسیر چنگال استبداد تزار نیکالای اول. شخصیتهای ساحل آرمانشهر برخی از پرآوازهترین چهرههای تاریخ ادبیات و اندیشهاند، کسانی چون باکونین، تورگنیف، بلینسکی، هرتسن و مارکس. نمایشنامه مشتمل بر سه بخش درهمتنیده و درعینحال مجزاست: سفر، کشتیشکستگان و نجات.
آداب روزانه شرح احوال و عادات کاری یکصدوشصتویک شخصیت مشهوری است که در طول زندگیشان کارهای بزرگ کردهاند، خلاقیت خود را به کار گرفتهاند و آثار مهمی برای بشر به جا گذاشتهاند. در میان این شخصیتها، هم هنرمند و فیلسوف دیده میشود، هم موسیقیدان و نقاش و مجسمهساز، و هم کارگردان و دانشمند. هم میتوان از آدمهای معروف چند قرن گذشته ردی پیدا کرد و هم از بزرگان معاصر. میسن کاری برای نوشتن این کتاب از خاطرات، نامهها، زندگینامهها، مصاحبهها و دیگر منابع مربوط به این شخصیتهای برجسته بهره برده است تا بتواند شرحی مختصر و مفید از خلقوخویشان به دست دهد.
آسوپاس در پاریس و لندن اولین کتاب جورج اورول است که در ۱۹۳۳ منتشر شد. او برای چاپ این کتاب دردسرهای زیادی کشید؛ دو ناشر آن را رد کردند و نویسنده نسخهی دستنویس را به دوستی داد تا آن را بسوزاند. این کتاب شرح حال خودنوشت اورول از روزهایی است که در دو شهر پاریس و لندن به تهیدستی و فقر گذراند، دورانی که در کنار آدمهای فرودست جامعه زندگی میکرد. کتاب در دو بخش نوشته شده است: بخش اول دربارهی روزهایی است که اورول در پاریس روزگار میگذراند و در آشپزخانهی یک رستوران...
تورگنیف رمان آشیانهی اشراف را در چهلسالگی نوشت؛ رمانی کوتاه که افکار و احساسات او را در آغاز میانسالی بیان میکند. لاورتسکی، شخصیت اصلی داستان، صفات مشترکی با تورگنیف دارد. او نجیبزادهای است که برای تحصیل به مسکو رفت و همانجا هم، در یک سالن تئاتر، شیفتهی دختر جوان زیبایی شد و با او ازدواج کرد. اما در سفری به پاریس از فریب و خیانت همسرش آگاه شد و دلشکسته به روسیه بازگشت و در املاک خانوادگیاش ساکن شد. لاورتسکی پس از بازگشت نیز مجذوب دختر جوان دیگری میشود.
آشیانهی اشراف دربارهی شخصیتهایی است که در سالهای قرن هجدهم و نوزدهم در روسیه به «آدم زیادی» معروف بودند؛ اشرافزادههایی تحصیلکرده و باسواد که سودی به جامعه نمیرسانند و کار و فعالیتی ندارند.
محصولات انتشارات ماهی قابل تهيه در بانک کتاب و فروشگاه اينترنتي WWW.4030book.ir حامي ناشران ايراني در زمينه هاي کودک - نوجوان - دانشگاهي - عمومي - کمک آموزشي - مذهبي و تمامي زمينه ها مي باشد.
کانال تلگرامي ما 4030book@
آواز بیساز قصهای است که در شهر هالت در کلرادو رخ میدهد که گرچه شهری خیالی است اما با تمام وجود زنده و سرشار از اتفاق است؛ شهری که حس میکنی در آن زندگی کردهای و با آدمهایش آشنایی: از دوبرادر کم سن و سال که سوار بر دوچرخه روزنامه پخش میکنند تا دختری که مادرش او را از خانه بیرون کرده است. هریف داستانش را به بخشهای مختلفی تقسیم کرده و با آوردن نام شخصیتهای...
ویلیام مورگان شوستر مستشاری امریکایی بود که در سال ۱۲۸۹ پس از انقلاب مشروطه به ایران آمد و برای رفع نابسامانیهای اقتصادی سِمَت خزانهدار کل ایران را بهعهده گرفت. اما با گذشت هشت ماه از خدمت او، روسیه به دولت ایران اولتیماتوم داد که اگر شوستر از ایران خارج نشود، به ایران حمله خواهد کرد. اگرچه مجلس در برابر این تهدید مقاومت کرد، دولت به آن تن داد. شوستر خاطرات آن هشت ماه را با عنوان اختناق ایران منتشر کرد که امروز از جمله منابع دست اول سالهای پس از مشروطه در ایران به شمار میرود. اختناق ایران با درآمد شوستر دربارهی وضع سیاسی ایران در سالهای پیش از مشروطه تا ورود او به ایران آغاز میشود. سپس شوستر آنچه را بر خودش گذشته نقل میکند. در این چاپ پیوستهایی هم به کتاب اضافه شده است: متن قانون اساسی، قرارداد ۱۹۰۷ روسیه و انگلیس، مقالهی شوستر در تایمز لندن در انتقاد از سیاست روسیه و انگلیس، نامهنگاریهای شوستر و سفیر بریتانیا در تهران و...
تزوتان تودوروف، نظریهپردازِ فرمالیست، در کتاب ادبیات در مخاطره آرای پیشین خود و همفکرانش را نقد کرده است. این کتاب را بهنوعی میتوان عصیان او علیه آرای پیشینش دانست. ادبیات در مخاطره شامل هفت بخش دربارهی ادبیات و زیباشناسی است: ادبیات فروکاسته به آبسورد، فراتر از مدرسه، تولد زیباشناسی مدرن، زیباشناسی عصر روشنگری، از رمانتیسم تا آوانگارد، ادبیات به چه کار میآید؟، گفتوگویی پایانناپذیر. تودوروف در این بخشها به چند بحث مهم پرداخته تا نشان دهد که چطور لذت ناب ادبیات و معنایی که این هنر به زندگی آدمیان میدهد از خاطر رفته و جای آن را تفسیرهای فرمالیستی گرفته است. او به شیوهی تدریس ادبیات در نهادهای آموزشی پرداخته و رویکرد آنها را نقد کرده است. همچنین بخشی از کتاب به کارکرد ادبیات اختصاص دارد و دربارهی سهم ادبیات از فهم جهان سخن بهمیان میآید.
زندگی در دنیای ادبیات
اراسموس، اندیشمند و عالم الهیات عصر رنسانس، در جهت اصلاح دین تلاش میکرد. جیمز مککونیکا در کتاب اراسموس میکوشد در مجالی اندک، افکار و آرمانهای اساسیای را که نشانهی اهمیت اراسموس در فرهنگ اخلاقی و فکری ماست، بازنماید. او کار را با گزارشی از تکوین شخصیت اراسموس آغاز کرده و البته از زندگی خصوصیاش به اشارتی گذرا بسنده کرده است. مککونیکا همچنین سیر اندیشهی اراسموس، وظایف آموزشی او و امیدهایش برای اصلاح دین از طریق رجوع به متون بنیادی مسیحیت را از نظر گذرانده است.
این کتاب از مجموعه کتابهای Past Masters انتشارات دانشگاه آکسفرد است. هر کتاب این مجموعه به شرح و معرفی افکار و عقاید و آثار اندیشمندی بزرگ از اعصار گذشته اختصاص دارد.
روزگاری انسان ها می پنداشتند همه مقدرات جهان در دست اسطوره هاست، از جنبه آفرینشی موجودات گرفته تا اقتضائات ادامه حیات طبیعت و موجودات آن ، همگی در ید قدرت اسطوره هاست. این مهم از آنجا ناشی می شد که هنوز انسانها دلایل علمی بسیاری از اتفاقات طبیعی را نمی دانستند، بنابراین انجام آن ها را به یک نیروی مافوق بشری نسبت می دادند فی المثل طوفان که قدرت مهیب و ویرانگری داشت می توانست انعکاس خشم و نارضایتی خدایی باشد که با فوت کردن چنین ولوله ای در جهان برپا می کرد!
اسطوره ها در فرهنگ های مختلف با یکدیگر تفاوت داشته و دلایل وجودی شان نیز دیگرگونه بوده و البته نقش مهمی هم زندگی مردم و البته تحکیم قدرت حاکمان بازی می کردند. اما رفته رفته تغییراتی در آن ها به وجود آمد. اسطوره هایی به دست فراموشی سپرده شده و اسطوره هایی جدید جای آن ها را گرفته آن را گرفتند.
مصر یکی از قدیمی ترین تمدن های جهان محسوب می شود، تمدنی که قدمت آن به چند هزار سال قبل از میلاد می رسد. اسطوره ها بخش لاینفک فرهنگ مصر باستان را تشکیل داده و جزو جدایی ناپذیری از حیات و فرهنگ آن بودند. مصریان فرهیخته شناخت اسطوره ها را سلاحی ضروری درنبرد با خطرات زندگی و دنیای پس از مرگ می دانستند.
رخدادهای توصیف شده در اسطوره ها اغلب به زمان ها و مکان هایی دور برمی گردند، روزگاری که آدمیان با خدایان در تعامل بودند. چنانچه اشاره شد اسطوره داستانی ست سرشار از مفاهیم گوناگون که برای تبیین یا توجیه روند دنیا و قدرت های مؤثر در آن بکار برود. اسطوره ها نزد مصریان از تجربه های شخصی فراتر رفته و مانند پلی میان انسان و جهان خدایان عمل می کردند.
البته میان مصریان درباره اینکه نخستین روایت های اسطوره ای به چه زمانی بر می گردد اختلاف نظرهایی وجود دارد. این مسئله باعث بروز دشواری در تعاریف اسطوره است به هر حال امروزه اغلب اسطوره را به معنی خرافه به کار می برند به خصوص در مواردی که می خواهند چیزی را اغزاق شده و دروغین نشان بدهند.
اما در فرهنگ های کهن اینگونه نبوده است و برخی آنها را داستانهایی شاعرانه می پنداشتند که لزوما هم قرار نبوده بازگو کننده حقایق باشند. اما به هر حال محققان آنها را داستانهای سنتی جدا و در دسته داستانهای مربوط به خدایان قرار داده اند.
مصر کشوری ست که از تاریخ اسطوره ای غنی برخوردار است اسطوره هایی که در طول تاریخ دگرگون شده و برخی از آنها پیشرفت نیز کرده اند. کتاب اساطیر مصر نوشته جرالدین پینچ که توسط حمید عسگر زاده به فارسی برگردانده شده، به زبانی ساده و بیانی روشن و همه فهم به چنین موضوعاتی پرداخته است. این کتاب در سری کتاب های «مختصر و مفید» نشر ماهی وارد بازار شده است؛ مجموعه ای که در اصل ترجمه ای از عناوین مجموعه ی Very Short Introductions انتشارات دانشگاه آکسفورد است و تا امروز قریب به بیست عنوان از آن منتشرشده. مجموعه ی مختصر و مفید دربرگیرنده آثاری است که صرف نظر از سودمند بودن متن به لحاظ کیفیت ترجمه و پیراستگی متن، از شایستگی همیشگی تولیدات نشر ماهی تبعیت می کنند و به نیت بیان یکسری از مباحث فکری با زبانی ساده و همه فهم نوشته شده است. از میان آثار گوناگونی تاکنون در این مجموعه منتشرشده است می توان به اگزیستانسیالیسم، تاریخ، باستان شناسی، دین جهان، فاشیسم، هنر مدرن و... اشاره کرد.
جرالدین پینچ کتاب اساطیر مصر را در ده فصل تنظیم و به زبانی ساده درباره اسطوره مصری گفتنی های بسیاری ارائه کرده است. اساطیر مصر: مصرهای خیالی؛ کلام خدایان: زبان و اسطوره؛ خود خدایان: خدایان و اسطوره؛ آن لحظه زیبا: اسطوره های آفرینش؛ نبرد بزرگ: جدال و آشتی؛ اسطوره های شخصی: اسطوره و دین عامیانه و.... از جمله عناوین برخی از فصول این کتاب هستند. شاید این سؤال به ذهن شما برسد که شناخت اسطوره های جهان باستان چه اهمیتی می تواند داشته باشد؟ ساده ترین جواب به این سوال این است که اسطوره ها اگرچه اغلب از انطباق با واقعیات جاری در طبیعت دور بوده اند، اما حاصل تفکر خردمندترین مردم روزگار خود بوده و اگرچه تفکرات این انسان ها آمیخته به تخیل بوده است اما بعضاً از کیفیتی ژرف بینانه برخوردار بوده و کوشیده اند پاسخی برای سوالات مهم مطرح شده برای مردمان زمانه خود باشند. بنابراین کمترین فایده آشنایی و شناخت اسطوره ها این است که از طریق آنها هم می توانیم درباره آن دوران بدانیم و هم اینکه از آن دوران بیاموزیم.
استالین زندگینامهی جامع ایوسیف استالین، رهبر شوروی، از کودکی تا مرگ، است. ادوارد رادزینسکی، نویسندهی کتاب، چند زندگینامه دیگر نیز دربارهی شخصیتهای تاریخی روسیه نوشته است و همچنین به نوشتن نمایشنامه هم شهرت دارد. وی در نوشتن این زندگینامه از اسناد و مدارکی فوقمحرمانه استفاده کرده است که پیش از فروپاشی شوروی در دسترس نبودهاند و اینگونه از چند راز بزرگ، از جمله راز مرگ استالین، پرده برداشته است. رادزینسکی، بدون این که دست به تحریف وقایع بزند، روایتی نسبتاً دراماتیک از زندگی استالین و تاریخ روسیه در آن سالها ارائه میدهد. چنانکه خود رادزینسکی میگوید، هدفش بیش از نمایش شخصیت استالین، توصیف زمانهای بوده که دیگر گذشته و از یاد رفته است. استالین مستقیماً از زبان روسی ترجمه شده و در سال ۱۳۹۴ برندهی جایزهی کتاب سال شده است.
کتاب اسطوره دربارهی اسطورهها نیست، بلکه دربارهی رویکردهای گوناگون به اسطوره یا به اصطلاح نظریههای اسطوره، آن هم فقط نظریههای مدرن، است. نظریههای اسطوره نظریههایی دربارهی قلمرو بهمراتب وسیعترند که اسطوره تنها بخشی از آن است. رابرت سیگال، نویسندهی کتاب، از اسطورهی کهن و شناختهشدهی آدونیس بهره میبرد تا اندیشهها و نظریهی نظریهپردازانی مانند فروید، لوی-استروس، کامو، بارت و... را تحلیل و بررسی کند.
این کتاب از مجموعهی مختصرمفید است. مجموعهی مختصر مفید ترجمهای است از کتابهای مجموعهی A Very Short Introduction که انتشارات دانشگاه آکسفورد انتشار آنها را از سال 1995 آغاز کرده است و تعداد عناوین آن تاکنون به بیش از 400 عنوان رسیده است. هرکدام از کتابهای این مجموعه درآمدی است بر موضوعی خاص که اگرچه برای مخاطب عام نوشته شده است، نویسندهی آن از میان اساتید برجستهی آن رشته انتخاب شده است.
رمان اشتیلر یادداشتهای روزانهی جیم لارکین وایت است که به اعتقاد پلیس کسی نیست جز آناتول لودویگ اشتیلر که به جرم مشارکت در عملیات جاسوسی برای روسیه تحت تعقیب است. وایت تلاش میکند با تعریف داستانهای مختلفی به پلیس ثابت کند که اشتیلر نیست. این روایتهای فرعی که برآمده از دل داستان اصلی هستند به تکمیل داستان کمک میکنند و جذابیتی دوچندان به آن میبخشند. چیزی که او بهعنوان مدرک هویت خود ارائه میکند توصیف مکانهایی است که بهچشم دیده است...
برای قیمت تماس بگیرید (66496367 - 021) شماره تلگرام 09037125318
یوزف روت این رمان را در ایام مهاجرت در پاریس نوشت. راوی داستان مردی است میانسال، پسر نامشروع یک شاهزاده روسی،خبرچین و جاسوس سابق پلیس مخفی مخوف روسیه تزاری، که شیب از شبهای دهه ۳۰ میلادی در کافهای در پاریس سرگذشت خود را برای چند تن از مشتریان تعریف میکند. این سرگذشت چنان پرماجراست که شنوندگان خود را مسحور میکند و مفهوم زمان و مکان ضمن نقل آن رنگ میبازد. یوزف روت در این رمان نیز مانند بسیاری از آثارش به سرگذشت انسانهایی میپردازد که همواره در جستوجوی هویت خویشند و دانسته و ندانسته عدالتی را میجویند که وجود ندارد.
از خودم نامطمئن تر بودم تا دیگران ! آیا این اراده خودم بود که هنوز هم شب و روز اعمالم را تحت تاثیر قرار می داد ؟ چه کسی مرا به کارهایی وا می داشت که از من سر می زد ؟ آیا لوتسیا را دوست داشتم ؟ آیا تنها شوریدگی خود را دوست داشتم یا صرفا دلبسته نیاز خود بودم تا بتوانم در سایه آن شوریدگی از خودم و به اصطلاح انسانیتم مطمئن باشم؟ اصلا که بودم و چه بودم ؟ گالوبچیک؟
راوی داستان گالوبچیک جاسوس سابق پلیس مخفی روسیه تزاری در یک شب داستان زندگی خود را در درازای زمان برای تعدادی غریبه روایت می کند.
او که هنوزنتوانسته عادت های دوران حرفه ای خود را ترک کند از این که چگونه فرزند نامشروع یک شاهزاده روسی شده و رنجهای ناشی از آن سخن می گوید . از فساد ، جنایت و شرارتها .....
داستان زندگی گالوبچیک روایتی ست پر کشش و آکنده از تضادهای درونی ....
محصولات انتشارات ماهی قابل تهیه در بانک کتاب و فروشگاه اینترنتی WWW.4030book.ir حامی ناشران ایرانی در زمینه های کودک - نوجوان - دانشگاهی - عمومی - کمک آموزشی - مذهبی و تمامی زمینه ها می باشد.
کانال تلگرامی ما p4030book@
امپراتور گزارش ادبی بلندی است از دربار هیلا سلاسی، امپراتور اتیوپی در سالهای پیش از ۱۹۷۴. ریشارد کاپوشچینسکی پس از سرنگونی سلاسی با افرادی گفتوگو کرده است که در دربار او خدمت میکردند و در روزهای نابسامان اتیوپی از ترس جان خود در گوشهوکنار آدیسآبابا پنهان شده بودند. کاپوشچینسکی از این طریق وضع آشفتهی اتیوپی را پس از سرنگونی سلاسی نشان داده و جزئیات جالب توجهی را از گذشتهی دربار تصویر کرده است. این کتاب در سال انتشار یکی از بهترین ده کتاب جهان شناخته شد. کتاب تکملهای هم از کاپوشچینسکی در توصیف اوضاع کشورهای آفریقایی، بهخصوص اتیوپی، دارد. علاوه بر این، در انتهای کتاب نمایشنامهی «بازی امپراتور» گنجانده شده است که مایکل هیستینگز و جاناتان میلر آن را بر اساس اثر کاپوشچینسکی نوشتهاند.
باز هم پدینگتون دومین کتاب از مجموعه داستانهای «پدینگتون» است. شخصیت پدینگتون را مایکل باند، نویسندهی انگلیسی، حدود ۶۰ سال پیش خلق کرد. پدینگتون خرسی است که از قلب پرو آمده و در ایستگاه قطار با خانوادهای انگلیسی آشنا شده و با آنها زندگی میکند. باند در طول سالها داستانهای زیادی بر اساس این شخصیتها نوشت. این داستانها تا به حال در قالب ۱۳ کتاب منتشر شدهاند. هر کدام از کتابها شامل هفت یا هشت داستان کوتاه است که در هر داستان ماجرایی برای پدینگتون پیش میآید؛ یکبار سوار مترو میشود، یکبار به خرید میرود، یکبار برایش جشن تولد میگیرند و... این مجموعه تاکنون به ۳۰ زبان ترجمه شده و بر اساس آن فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی هم ساخته شده است.
شش داستانی که در کتاب بانوی بهشتی گرد آمدهاند فضاهایی کاملاً متفاوت با یکدیگر دارند؛ یکی در دل اقیانوسی خروشان میگذرد و دیگری در وسط اتاق گاز، یکی از زبان مورخی جوان روایت میشود و دیگری از زبان روزنامهنگاری نیمهحرفهای. هنریک شنکهویچ، کساوری پروشینسکی، تادئوش بوروفسکی، گوستاو هرلینگ گروجینسکی، ویتولد زالفسکی نویسندگان شش داستان این مجموعه هستند که در لهستانِ نیمهی اول قرن بیستم زیستهاند. برخی از این نویسندگان اولین بار است که به خوانندگان فارسیزبان...
بانوی میزبان نیز مانند بسیاری از داستانهای داستایفسکی از زندگی خود او مایه میگیرد و میشود گفت وصف حال اوست در سالهای جوانی. داستان در سنپترزبورگ میگذرد.
اُردینُف، قهرمان داستان، در نوجوانی و جوانی ناچار گوشهگیر شده و درِ زندگی اجتماعی را بر خود بسته است. او باید به اجبار محل سکونتش را تغییر دهد. به جستوجوی اتاقی در شهر پرسه میزند تا اینکه با زنی زیبا به نام کاترینا آشنا...
کتاب بر بال بحران مقاطعی از زندگی و کارنامهی سیاسی علی امینی را از نگاه فرزندش، ایرج امینی، تصویر میکند. ایرج امینی برای ارائهی تصویری منصفانه، زندگی سیاسی پدرش را بررسی کرده است و برای تألیف این زندگینامه از یادداشتهای شخصی دکتر امینی و اسناد دستاول داخلی و خارجی بهره برده است.
علی امینی، اشرافزادهی متجدد قاجار، از سنین جوانی رؤیای نخستوزیری را در سر میپروراند. او کار سیاسی را با معاونت قوامالسلطنه آغاز کرد و پس از عضویت در کابینهی اول دکتر مصدق، و کابینههای سپهبد زاهدی و حسین علاء، در سالهای بحرانی ۴۱-۱۳۴۰ به نخستوزیری رسید. امینی بیشک از مهمترین و تأثیرگذارترین رجال سیاسی ایران در عصر پهلوی است.
محصولات انتشارات ماهی قابل تهيه در بانک کتاب و فروشگاه اينترنتي WWW.4030book.ir حامي ناشران ايراني در زمينه هاي کودک - نوجوان - دانشگاهي - عمومي - کمک آموزشي - مذهبي و تمامي زمينه ها مي باشد.
کانال تلگرامي ما 4030book@
بودنبروکها اولین رمان توماس مان است که در ۱۹۰۱ منتشر شد. او نوشتن این رمان را در ۲۲ سالگی آغاز کرد و در ۲۶ سالگی به پایان رساند. بودنبروکها دربارهی زوال و فروپاشی خانوادهی ثروتمند بودنبروک است که در شهر لوبک، شهری که مان در آن زاده شده بود، به تجارت مشغولند. داستان وقایع چهار نسل این خانواده را دربرمیگیرد و شخصیتهای آن مابهازای بیرونی دارند. درونمایهی رمان بودنبروکها افول و زوال...
دومین رمان جاشوا فریس، بینام، دربارهی تیم فارنزورث، وکیلی متبحر، و زندگی خانوادگی او است که با بیماری ناشناختهای دستبهگریبان است. هیچکس چیزی دربارهی نام و منشاء بیماری او نمیداند. تیم هرازگاهی اختیار پاهایش را از دست میدهد و راه میافتد، بیآنکه توقف کند و سر آخر جایی متوقف میشود و به خواب میرود. بینام دربارهی بیماری یا درمان نیست. شرح و واکاوی سختجانیِ آدمی است در پذیرفتن تقدیری محتوم و برگشتناپذیر. تصویر غریبی است از کارزار مردی بیهیچ توانایی و اعجاز...
داستان بیگانه، معروفترین اثر آلبر کامو، حداقل بهظاهر داستانی ساده و بدون پیچیدگی است.
مورسو، کارمندی در الجزیره، تلگرامی دریافت میکند که خبر از مرگ مادرش در خانهی سالمندان میدهد. دو روز مرخصی میگیرد، به مراسم تشییع جنازه و تدفین میرود و به الجزیره بازمیگردد. در ادامه مورسو تصادفاً در ماجرای نامطبوع و کثیف همسایهاش درگیر میشود و تحت فشار شدید شرایط بیرونی اقدامی میکند که عواقبش چشم مورسو را بر بُعد تازهای از زندگی میگشاید. مورسو در طی داستان سرانجام درمییابد...
بیلیارد در ساعت نه و نیم وقایعنگاری هشت ساعت از روز ششم سپتامبر ۱۹۵۸ است که یازده راوی، گاه با شرح ماجراهایی در گذشته، به روایت آن میپردازند. رمان دربارهی خانوادهای سرشناس در آلمان پس از جنگ است؛ خانوادهای که معماری در آن عملاً به حرفهی موروثی بدل شده، ولی حتی پس از نیم قرن حضور فعال در طبقهی فرهیختهی جامعه، هنوز در برابر پرسش « ساختن یا ویران کردن» به پاسخی قطعی نرسیده است...
تا در محله گم نشوی بازی دائمی نور و سایه است، مبارزهی بیپایان خاطره و فراموشی است. ژان دَرَگان نویسندهای میانسال است که به ملال گرفتار آمده و عزلتنشینی اختیار کرده. روزی شخصی به نام ژیل اُتولینی با او تماس میگیرد و خبر از پیدا شدن دفترچهای میدهد که دَرَگان در ایستگاه قطار لیون گم کرده بود. در این دفترچه اسمی آمده که کنجکاوی اُتولینی را برانگیخته و حالا میخواهد از دَرَگان اطلاعاتی دربارهی شخص مذکور به دست آورد. کنجکاوی اُتولینی دَرَگان را به گذشتههای دور میبرد و...
تاریخ اندیشه در چین گزارشی غیر فنی و غیر تخصصی درخصوص عامترین مسائل تاریخ و فرهنگ چین است که از کمی پیش از روزگار کنفوسیوس تا به قدرت رسیدن مائو و اندکی پس از آن را دربرمیگیرد. نویسنده در اثری خوشخوان و روان، آرا و عقاید نحلههای مهم فکری چین همچون پیروان کنفوسیوس، منسیوس، مو دزو، هسون دزو، دائوییها، بوداییهای چین و نوکنفوسیوسیها را در سیزده فصل برای خواننده عام شرح داده است. بخش عمدهای از صفحات کتاب که به دایرةالمعارفی راهگشا میماند، به دوران پیش از آغاز عصر مسیحی اختصاص یافته چرا که اندیشهی چینی پیش از مسیح بومی بوده و حتی امروز تاثیر عمدهای در فرهنگ چین دارد. تاریخ اندیشه در چین، از کنفوسیوس تا مائو دوسه- دونگ از مشهورترین آثار در زمینهی چینشناسی است که بارها تجدید چاپ شده و براساس چندنظرسنجی معتبر از کتابهای دانشگاهی محبوب و مورد تحسین تا سال ۲۰۰۸ بوده است.
چوگان، این زیباترین نماد ورزشهای رزمی، ورزشی دیرپاست و از مهمترین مواد آموزشی بزرگزادگان در سراسر تاریخ ایران بوده است. کتاب تاریخ چوگان میکوشد تا ردپای این ورزش دوهزارسالهی قانونمند ایرانی را از خاستگاهش در پیش از اسلام و از میان روایتهای افسانهای و تاریخی ساسانی دنبال کند و سرگذشت آن را از خلال نوشتههای تاریخی و متون ادبی روایت نماید. کتاب در هشت فصل تدوین شده است که در آنها به خاستگاه چوگان، واژه شناسی نام این ورزش، تاریخچهی چوگان در سرزمینهای دیگر، رسالههای نگاشته شده دربارهی چوگان، تاریخ چوگان در ایران پیش از اسلام و پس از اسلام و چوگان در ادبیات پرداخته شده است.
زیباترین نماد ورزشهای رزمی ایران
بازی شاهان و شاه بازیها
چوگان، این زیباترین نماد ورزشهای رزمی، ورزشی دیرپاست و از مهمترین مواد آموزشی بزرگزادگان در سراسر تاریخ ایران بوده است. کتاب تاریخ چوگان میکوشد تا ردپای این ورزش دوهزارسالهی قانونمند ایرانی را از خاستگاهش در پیش از اسلام و از میان روایتهای افسانهای و تاریخی ساسانی دنبال کند و سرگذشت آن را از خلال نوشتههای تاریخی و متون ادبی روایت نماید. کتاب در هشت فصل تدوین شده است که در آنها به خاستگاه چوگان، واژه شناسی نام این ورزش، تاریخچهی چوگان در سرزمینهای دیگر، رسالههای نگاشته شده دربارهی چوگان، تاریخ چوگان در ایران پیش از اسلام و پس از اسلام و چوگان در ادبیات پرداخته شده است.
زیباترین نماد ورزشهای رزمی ایران
بازی شاهان و شاه بازیها
جولی اسکات میثمی در کتاب تاریخنگاری فارسی جایگاه نوشتهی تاریخیِ فارسی را در عرصهی تاریخنگاری اسلامی بررسی میکند و اهمیت آن را در طول تقریباً سه قرن (چهارم تا ششم هجری قمری) نشان میدهد. فرض مهمی که میثمی تا حدودی به اثبات میرساند این است که هدف مورخان آن ادوار اصولاً ثبت وقایع نبوده است. آنها پیش از هر چیز میخواستهاند روایتی معنادار از رویدادها به دست دهند. او علاوه بر این، به سبک و شیوهی بیان، علت گزینش رویدادها، انگیزهی مورخان، ممدوحان و مخاطبان آنها و نکات ریز و درشت دیگر میپردازد. بررسی کارکردهای سیاسی و فرهنگی تاریخنگاری فارسی و نیز مقایسهی بینش مورخان فارسیزبان با نگرش تاریخنگاران اروپا، بهویژه در قرون وسطا، دیدگاه گستردهتری را دربارهی موضوع کتاب در اختیار خوانندگان علاقهمند میگذارد.